Son Yazılar

Oyun

Program

Sosyal Medya

14 Mart 2014 Cuma

iPhone 6 Geliyor

iPhone 6′nın üretimi için çalışmalara devam eden Apple, 90 milyon iPhone 6′nın üretimi için sipariş verdi.
iPhone 6‘nın üretimi için çalışmalarına tam gaz devam eden Apple’ın, 90 milyon iPhone 6 cihazının üretimi için Foxconn firmasını görevlendirdiği belirtiliyor. Apple’ın teknoloji dünyasında büyük merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6 için üretim çalışmaları bir süre önce başlamış ve cihazda kullanılacak yongaların üretimi için TSMC firması görevlendrilmişti. Ancak telefonun üretimi aşamasındaki belki de en kayda değer görevi Foxconn Electronics firması üstlenecek. Foxconn Electronics’ın 90 milyon cihaz üretme yönündeki bu görevi bu yıl içinde üstleneceği belirtiliyor.

iphen-6-bomba-gibi-geliyor

Foxconn tarafından üstlenilen bu görevin en dikkat çekici yanlarından biri, firmanın üretmesi istenen cihazların sayısı. iPhone 6′da kullanılacak olan A8 yongası için üretimin büyük bölümünün TSMC firmasına verilmesine benzer bir şekilde, cihazların üretiminin büyük bölümü de Foxconn firmasına verilmiş gibi görünüyor. Apple’ın böylesi büyük bir sorumluluğu farklı üreticiler arasında dağıtmayıp, cihazların zamanında üretimi için Foxconn’a güvenmesi oldukça beklenmedik bir gelişme.
Bugüne kadar yapılan pazar araştırmalarına göre 90 milyoniPhone 6′yı, Apple’ın ilk altı ay içerisinde satması bekleniyor. iPhone 6′da telefon kullanıcılarına ne gibi yenilikler sunulacağı henüz bilinmediği için telefonun ne kadar popüler olacağını bilmek zor.
Ancak bu tür yüklü bir sipariş veren Apple’ın telefonuna güveni tam görünüyor.

2 yorum :

 
Copyright © 2013 Geleceğin Bloğu
Powered byBlogger